Сертифікація в Certiport на базі центру TechExpert | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Сертифікація в Certiport на базі центру TechExpert

Certiport Authorized Testing Center

Ви плануєте складати іспит у тестовому центрі «TechExpert», але до цього ще ніколи не складали? Ми підготували для вас відповіді на найчастіші запитання кандидатів.

Тестовий центр «TechExpert» є офіційним партнером Certiport зі статусом Authorized Testing Center та являється тестовим майданчиком, що відповідає всім міжнародним вимогам тестування. Тут ви можете скласти іспити Microsoft для IT-фахівців та MOS для користувачів.

Які іспити можна скласти в Certiport?

Certiport є провідним постачальником послуг з сертифікації, направленої на підвищення індивідуальної продуктивності та конкурентоспроможності спеціалістів на ринку праці. Через платформу Certiport можна скласти наступні іспити: Microsoft Office Specialist (MOS), Microsoft Technology Associate (MTA) та Microsoft Certified Educator (MCE).

Іспити Microsoft Office Specialist розроблені для користувачів офісних програм,  що бажають продемонструвати свою обізнаність, професіоналізм та здатність управляти всіма функціями та можливостями Microsoft Office.

Сертифікація Microsoft Technology Associate (MTA) – це сертифікат початкового рівня, який підтверджує фундаментальні технологічні навички та знання серед студентів, що планують ІТ-кар'єру. Іспити MTA розроблені для оцінки та перевірки основних технічних знань в трьох основних напрямках: Developer (розробник), Database (база даних) та IT Professional (ІТ-фахівець).

Microsoft Certified Educator (MCE) – це програма професійного розвитку педагогів, що спрямована на зменшення прогалини між технологічними навичками й інноваційним навчанням. Ця сертифікація забезпечує надійними інструментами, що допомагають педагогам якнайкраще інтегрувати інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) в навчанні.

З детальною інформацією щодо іспитів Microsoft можна ознайомитись за посиланнями:

Як відбувається процес складання іспитів Certiport?

Для складання іспиту провайдера Certiport потрібно зареєструватися на сайті Certiport, створивши профіль. У день складання іспиту потрібно прибути в тестовий центр TechExpert за 30 хвилин до початку іспиту для проходження реєстрації. При собі потрібно мати два документи, що засвідчують особу.

Яка вартість іспиту та як сплатити за іспит?

Інформацію щодо вартості іспиту та процесу оплати можна дізнатися, надіславши листа на електронну пошту ntedutechexpert.ua або зателефонувавши за номером  +380 (44) 390 73 35.

В які дні проходить тестування та чи можна обрати дату іспиту самостійно?

Дата та час іспиту узгоджуються з адміністратором тестового центру «TechExpert». Зверніть, будь ласка, увагу, що кандидат, який планує складати іспит, має звернутись в тестовий центр за два тижні до бажаної дати тестування.

Де можна знайти інструкцію зі складання іспиту?

На сайті Certiport є можливість завантажити інструкцію, де вказано, як саме відбувається іспит, яка його тривалість та скільки в ньому запитань.

Які теми розглядатимуться на іспиті?

Іспити Certiport складаються з декількох частин (предметних областей), в кожній з яких розглядається певна тема. З переліком тем, що розглядатимуться в іспиті, можна ознайомитись на сайті Certiport.

Який формат мають іспити Microsoft Office Specialist (MOS)?

Іспити MOS (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook) є практичними, тобто складання іспиту відбувається безпосередньо в самій програмі Microsoft Office, і за структурою ці іспити складаються з декількох проектів. Для кожного проекту вам буде запропоновано виконати від 1 до 7 завдань, загальна кількість завдань може варіюватися приблизно від 25 до 46 в залежності від іспиту.

Чи є можливість скласти іспит Microsoft Office Specialist повторно, в разі невдалої спроби?

Кандидат має можливість замовити або тільки іспит (одна спроба), або іспит із ще однією додатковою спробою, тобто з правом перескладання. Вартість іспиту з правом перескладання трохи більша за вартість іспиту з однією спробою.

Що можна брати з собою в тестову кімнату?

Всі особисті речі кандидатів під час проходження тестування знаходяться в спеціальних індивідуальних шафках, які закриваються на ключ. Проносити їжу та напої, як і інші особисті речі, окрім документа та ключа від шафки, в тестову кімнату заборонено правилами.

Чи є можливість підготуватися до іспиту в тестовому центрі «TechExpert»?

Тестовий центр «TechExpert» працює на базі Навчального центру «Мережні Технології», який проводить підготовку фахівців різноманітних напрямків. За детальною інформацією звертайтеся поштою ntedutechexpert.ua або за телефоном +380 (44) 390 73 35.

Як знайти тестовий центр «TechExpert»?

Знайти наш тестовий центр дуже легко. Інформація про місцезнаходження викладена за посиланням.


Залишилися запитання? Звертайтеся за телефоном +380 (44) 390 73 35 або напишіть нам на пошту ntedutechexpert.ua.