Бізнес-аналіз на мові програмування Python | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Бізнес-аналіз на мові програмування Python

Січень 24, 2020 бізнес-аналіз Python дані

Навчальний центр «Мережні технології» підготував нову навчальну програму NT-Python for BA «Мова Python для бізнес-аналітиків. Побудова звітів та візуалізація даних для офісних додатків». Новий курс перебуває на стику двох дисциплін, програмування та бізнес-аналізу, тому буде подвійно цікавим та корисним.

Щоденна робота бізнес-аналітика є мистецтвом, але складається також з шаблонних, повторюваних процедур збору, аналізу та візуалізації даних, які можна автоматизувати за допомогою мови програмування Python.

Python - це скриптова мова програмування. На ньому зручно писати скрипти або послідовності інструкцій для виконання одноманітних, схожих один на одну операцій. Мова має у своєму складі засоби для роботи з різними базами даних та інструментарій для інтеграції зі спеціалізованими додатками, наприклад, офісними, для наукових розрахунків, адміністрування IT-систем або бізнес-аналізу.

Новий п'ятиденний курс з мови програмування Python розрахований на фахівців з бізнес-аналізу, а не програмування. Він надає знання основ програмування та роботи в інтегрованому середовищі розробки PyCharm. Великий обсяг теоретичних відомостей надійно підкріплюється практичними роботами, також і з базами даних Oracle та PostgreSQL, інструментами експорту даних в формати офісних додатків Excel та Word, а також в pdf та текстові scv-файли.

Мова програмування Python дозволяє оперативно створювати свої, унікальні інструменти для роботи з бізнес-даними і не обмежуватися логікою та функціоналом систем Business Intelligence. Такий універсальний інструмент буде надзвичайно корисним у роботі бізнес-аналітиків.