Віддалене навчання в НЦ «Мережні Технології» | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Віддалене навчання в НЦ «Мережні Технології»

Для успішного навчання у віддаленому форматі в Навчальному центрі «Мережні Технології» слухачу необхідно наступне.

  1. Інтернет.
    Стабільний, з нормальною швидкістю.
  1. Програми Skype, Teams, Zoom на комп'ютері.
    Багато років ми використовували Skype, як програму для віддаленого навчання. Тепер у наш арсенал входять Zoom і Teams (також відкривається в браузері).
  1. Мобільний телефон.
    Для оперативного зв'язку з Вами та перевірки приєднання до групи
  1. Особиста електронна пошта.
    Навіть корпоративним замовникам ми рекомендуємо використовувати особисту електронну пошту для зручності реєстрації та виконання лабораторних робіт.

За кілька днів до початку курсу з Вами зв'яжеться наш технічний фахівець та перевірить Ваше приєднання до навчального класу. Він буде на зв'язку в момент початку курсу та до його завершення для оперативного усунення будь-яких несправностей.

Всі лабораторні та практичні роботи легко виконуються віддалено за допомогою RDP-приєднання або приєднання до середовища Microsoft.

Навчальний центр «Мережні Технології» здійснює навчання більше 20 років, також і у віддаленому форматі. І ми впевнено можемо стверджувати, що в 90 % випадків слухачі не бачать різницю між онлайн або очним навчанням. Винятком є курси для користувачів та специфічні курси для інженерів, в яких для успішного засвоєння матеріалу бажано особисте відвідування навчального центру.

Обрати курс

Залишилися питання? Зв'яжіться з нами – зв'язатися.