Скільки заробляють українці в 2022 році? | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Скільки заробляють українці в 2022 році?

Вересень 16, 2022 опитування

Старт опитування

Команда NT проводить анонімне опитування, мета якого — отримати незалежну оцінку рівня зарплат ІТ спеціалістів, маркетологів, HR спеціалістів та проджект-менеджерів, які працюють в Україні, Європі та США.

Настав час запуску нового етапу дослідження, яке допоможе нам з'ясувати, як змінилися зарплати українців за першу половину 2022 року!

Пройди опитування та отримай зріз саме по твоїй професії. Як змінилась зарплата через війну, як впливає англійська, стать і твої хард скіли.

Щоб пройти опитування потрібно авторизуватись. Авторизація необхідна для усунення накрутки результатів. Ми не прив'язуємо відповіді до профілю та робимо повністю анонімні результати рейтингу.

Навіщо ми це робимо?

Ми віримо, наше дослідження сприяє розвитку та прозорості ринку праці. Результати дослідження зарплат корисні фахівцям, новачкам, роботодавцям та рекрутерам:

  • новачки, які тільки планують свою кар'єру, можуть оцінити перспективи зростання для кожного ступеня своєї професії;
  • досвідчені фахівці у ніші можуть зрозуміти, чи коректно роботодавець оцінює їхні навички та досвід;
  • роботодавці, знаючи середній рівень заробітної плати для фахівців, можуть прогнозувати зміни у ніші, вибудовувати кар'єрні системи для співробітників;
  • рекрутери, які знають на яку зарплату розраховують претенденти, легко можуть підготувати гідний оффер і правильно оцінити потенційного співробітника.

Як взяти участь в опитуванні?

Все, що потрібно — перейти за посиланням, авторизуватись і дати відповіді на низку запитань. Це триватиме не більше 30 секунд!

Авторизація