Як успішно пройти ІТ-курси: поради викладачів | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Як успішно пройти ІТ-курси: поради викладачів

Червень 25, 2021 курси
study in IT

Все більше людей цікавляться ІТ-сферою. Але, коли справа доходить до вибору курсів, багато людей губляться в розмаїтті напрямків, мов та спеціальностей. Щоб ви могли спростити собі задачу, ми підготували фрази від наших викладачів, які допоможуть визначитися з ІТ-курсами. Серед них:

Ви також у відповідальності за своє навчання

Час тікати від думки, що викладач піднесе весь матеріал в ідеальній формі, навіть якщо ви прогулювали деякі заняття. Ви також повинні намагатися заглиблюватися у тему, ставити питання, якщо щось не розумієте, і шукати додаткову інформацію. Тільки так ви зможете освоїти матеріал на всі 100%.

Без важкої праці важко потрапити в ІТ

ІТ-спеціальність не складається тільки з вільного графіка і життя на Мальдівах. Щоб дорости до такого життя, потрібно працювати, розвиватися, питати порад і не лінуватися. Викладач завжди піде на зустріч, якщо бачить активного студента.

Визначтеся зі спеціальністю та мовою

Не варто йти в ІТ тільки тому, що туди пішов син маминої подруги. Це повинен бути ваш і тільки ваш вибір. Тому перед тим, як безглуздо вибрати курс через те, що вам його порадив знайомий, уважно вивчіть спеціальність, що вона має означати, які обов'язки та мови включає, куди ви будете рости і т.д. Так ви не кинете свій розвиток на пів шляху.

Вибирайте відповідний рівень курсів

Звертайте увагу на рівень курсів. Курси з Front end для старших розробників не зроблять з вас відразу ж просунутого розробника. Навпаки, ви можете загубитися у великому обсязі інформації та закинути їх завчасно. Замість цього спробуйте почати з базового програмування.

Читайте відгуки про навчальні центри

Чим докладніший відгук, тим більша ймовірность, що його залишив справжній студент. Після закінчення курсу теж залиште відгук. Так ви допоможете іншим студентам.

Вибирайте курси за інтересами та навичкам

Якщо вам кажуть, що перспективно зараз бути JavaScript розробником, це не означає, що вам підійде ця спеціальність і навчання на ній. Можливо вам більше підійде робота Project-менеджера. Тому перед вибором курсів, перерахуйте всі свої навички, інтереси та можливості. Ви спростите собі задачу і заощадите в майбутньому гроші та нерви.

Так йти чи не йти на ІТ-курси?

Якщо ви задаєте собі таке питання, це вже добре. Значить, вам не байдужа ваша майбутня кар'єра і життя в цілому.

Ми в Навчальному центрі «Мережні Технології» можемо з упевненістю сказати, зараз багатьом необхідно розбиратися в ІТ-сфері, навіть якщо вони не працюють девелоперами. Тому ґрунтовні знання в якомусь з ІТ-напрямків точно не завадять у вашому житті.

Також у нас є гарна новина для вас, якщо ви прагнете отримати та розширити свої технічні знання і навички. НЦ «Мережні Технології» відкриває нові курси Front end, JavaScript, Java, PHP, а ще ми вже готуємо програми за напрямками Python, Basic Programming, Back end, Full stack, Quality Assurance, Project Management, Data Science і Business Analytics. За детальною інформацією звертайтеся до нашого менеджера.