Програма Microsoft Software Assurance скасовується | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Програма Microsoft Software Assurance скасовується

Листопад 28, 2019 microsoft software assurance
Microsoft Software Assurance

UPDATE на грудень 2020

Microsoft вніс корективи щодо скасування Software Assurance Training Vouchers (SATV):

  • з 1 лютого 2021 – нові ваучери SATV більше не нараховуються.
  • 30 червня 2021 – останній день, коли можна створити ваучери SATV для існуючих контрактів. Після 30.06.2021 ви вже не зможете згенерувати ваучери і відповідно використовувати наявні в системі дні.
  • 15 листопада 2021 – останній день для надання ваучерів SATV Навчальному центру для оплати навчання на курсах Microsoft.

Якщо ви хочете дізнатися, чи є у вас ваучери SATV, як їх активувати і як оплатити ними навчання, звертайтеся в наш Навчальний центр – контакти.


Microsoft припиняє дію програми Software Assurance для своїх продуктів. У найближчі два роки припиниться надання послуг навчання та планування впровадження продуктів Microsoft за ваучери.

Припинення дії програми буде відбуватися поступово, в кілька етапів. Уже в лютому 2020 року стане неможливо отримати послуги планування впровадження та розгортання продуктів Microsoft за навчання. Створювати та використовувати ваучери на навчання в рамках програми Software Assurance можна буде до січня 2022 року, при цьому можливість навчання на курсах з Microsoft Azure стане недоступною в лютому 2020 року. У лютому 2021 року дні навчання не будуть враховуватися у розрахунках кількості ваучерів. А дні навчання, накопичені до цього терміну, можна буде конвертувати у ваучери до 30 червня 2021 року. До 1 січня 2022 року всі ваучери на навчання повинні бути активовані, після цього терміну вони будуть видалені.

Отже, підсумуємо. Training Vouchers будуть повністю скасовані через два роки, а оплатити ними навчання з Microsoft Azure або послуги Deployment Planning Services стане неможливо ще раніше.

Щоб отримати максимальну користь від програми Software Assurance, Навчальний центр «Мережні Технології» рекомендує перевірити наявність ваучерів та якнайшвидше витратити їх на навчання на курсах з продуктів та технологій Microsoft.

Курси Microsoft