Курси з Microsoft Office: умови навчання | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Курси з Microsoft Office: умови навчання

Жовтень 07, 2019 ms office курси
Курсы по приложениям Microsoft Office: условия обучения в УЦ Сетевые Технологии

Навчальний центр «Мережні Технології» читає авторські курси з додатків Microsoft Office з 1997 року.

За цей час на тренінгах з використання додатків Microsoft Office навчалися тисячі слухачів, співробітників провідних українських та міжнародних компаній. Читайте відгуки про роботу Навчального центру ➜

Навчання на тренінгах з Microsoft Office вимагає особливої уваги, оскільки йдеться про велику кількість слухачів з різними потребами у навчанні та рівнем знань.

Організація навчання користувачів Microsoft Office складається з кількох етапів, які дозволяють ефективно спланувати та здійснити навчання.

Крок 1. Вибір напряму навчання

Визначаємося, який рівень знань з яких саме додатків повинен бути досягнутий кожним співробітником після навчання за відповідними програми.

Відвідайте сторінку зі списком курсів з додатків Microsoft Office - перейти.

Навчання з кожного додатку може здійснюватися окремо, проте слід звернути увагу, що навчання на курсах другого рівня вимагає знань матеріалу курсів першого рівня. Від наявності таких знань безпосередньо залежить ефективність роботи на тренінгу та сприйняття матеріалу. Крім того, будь-який курс з додатків Microsoft Office передбачає наявність знань з операційної системи Microsoft Windows в межах відповідних курсів.

Крок 2. Визначення програми навчання. Передтренінгова діагностика

Рівні складності

Більшість курсів з Microsoft Office розділені за рівнями складності та позначені як «Частина I» та «Частина II».

Обсяг навчального матеріалу курсів першого рівня достатній для тих співробітників, які не часто працюють з Microsoft Office. Такі курси розглядають основні питання повсякденної роботи з додатками.

Курси другого рівня розраховані на тих слухачів, які виконують складні завдання та активно використовують додатки Microsoft Office в роботі. Курси другого рівня складності вимагають знань матеріалу курсів першого рівня.

Для деяких додатків Microsoft Office програма курсів передбачає тільки один рівень складності, проте тривалість тренінгів за цими напрямами може варіюватися в залежності від рівня підготовки слухачів.

Передтренінгова діагностика

Для визначення наявного рівня знань з того чи іншого додатка Навчальний центр «Мережні Технології» здійснює передтренінгову діагностику користувачів.

Діагностика може здійснюватися в декількох формах.

  • Online-тестування. В цьому випадку тестування відбувається через Інтернет. Слухачі відповідають на питання тестів та відразу дізнаються результат. Тестування здійснюється за допомогою системи тестування «NTExpert».
  • Тестування на виїзді. Співробітник Навчального центру приїжджає в офіс замовника та здійснює тестування всього персоналу на місці. В цьому випадку тестування здійснюється або з використанням роздрукованих анкет, або за допомогою системи тестування «NTExpert».
  • Віддалене тестування. Цей варіант передтренінгової діагностики використовується, якщо у замовника немає можливості забезпечити стабільний доступ до мережі Інтернет. В цьому випадку всі співробітники отримують ідентичні опитувальні листи або їх електронну копію. Результати обробляються інструкторами Навчального центру.

За результатами передтренінгової діагностики визначається необхідна програма навчання та формуються групи.

Крок 3. Складання графіка навчання

Після визначення кількості осіб, які навчаються на кожній з програм, формуються групи. Формування груп може здійснюватися на підставі спеціалізації слухачів, наприклад, група співробітників фінансового відділу.

Графік курсів узгоджується з співробітниками Навчального центру за 2 тижні до бажаної дати навчання.

Навчання може здійснюватися:

  • в робочі дні з 9:30 до 13:00 або з 14:00 до 17:30;
  • у вечірній час з 18:00 до 21:15;
  • у вихідні дні з 9:30 до 13:00 або з 14:00 до 17:30.

Крок 4. Умови навчання

  • Формат навчання
    Навчання здійснюється у формі тренінгу. Це означає, що майже весь час курсу приділяється практичним завданням. При цьому на заняттях можуть бути використані реальні приклади замовника. Детально розглядається логіка підходів до використання інструментарію додатків.
  • Інструктор
    Тренінги для користувачів здійснюються сертифікованими викладачами, які мають багатий практичний досвід та досвід викладання.
  • Місце навчання
    Навчання здійснюється в спеціально обладнаних класах Навчального центру «Мережні Технології» в Києві за адресою: вул. Дегтярівська, 48, оф. 411. Всі класи обладнані згідно з вимогами компанії Microsoft до проведення авторизованих курсів. Кожен слухач забезпечується індивідуальним робочим місцем.
    Навчання також може здійснюватися на території замовника за умови дотримання вимог до обладнання навчального класу.
  • Методичний посібник
    Кожен слухач отримує методичний посібник, який є повним конспектом курсу. Всі посібники з використання додатків Microsoft Office розробляються фахівцями Навчального центру спеціально для проведення тренінгів для користувачів.
  • Документ про закінчення курсу
    Кожен слухач після закінчення тренінгу отримує сертифікат Навчального центру про навчання на курсі.

Крок 5. Аналіз навчання

  • Анкетування
    Кожен слухач після закінчення курсу заповнює анкету, яка дозволяє визначити ступінь його задоволеності від навчання.
  • Післятренінгова діагностика
    Для визначення ефективності навчання може бути здійснено вихідне тестування з усіх або з окремих додатків, які вивчалися.
    Таке тестування має здійснюватися не раніше, ніж через місяць після завершення навчання.

Крок 6. Підтримка після навчання

Протягом 3 місяців після завершення навчання фахівці Навчального центру надають інформаційну підтримку з матеріалів курсу.

Підтримка здійснюється електронною поштою ntedutechexpert.ua

Подання заявки на навчання

Подати заявку на навчання можна на сайті Навчального центру або електронною поштою ntedutechexpert.ua.

Запрошуємо на навчання з Microsoft Office до Навчального центру «Мережні Технології», отримайте практичні навички для щоденної роботи з Microsoft Office.

Повний список курсів Microsoft Office

Розклад Навчального центру