Microsoft Teams незабаром замінить Skype for Business | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Microsoft Teams незабаром замінить Skype for Business

Липень 30, 2020 microsoft skype for business teams
Microsoft Teams will soon replace Skype for Business

Новини про те, що незабаром Майкрософт припиняє підтримку Skype для бізнесу та планує всіх переводити на Teams сприйнялося компаніями досить спокійно, адже нові клієнти отримують Teams з Office 365 ще з минулого року, а старі клієнти можуть і далі використовувати Skype for Business.

Що буде зі Skype for Business Online і Server 2019?

Пропонуємо розібратися з датами, коли ж остаточно знімуть підтримку Skype for Business.

З 1 вересня 2019 року всі нові клієнти, купуючи Office 365 отримують програму Teams і не мають доступу до Skype для бізнесу Online.

Сам же Skype для бізнесу Online буде підтримуватися до 31 липня 2021 року. Відповідно всі клієнти онлайн і гібридних версій повинні перевести своїх користувачів в Microsoft Teams.

Остання версія Skype for Business Server 2019 була випущена в жовтні 2018 року, а її підтримка попередньо буде тривати до 9 січня 2024 р.

Запитання та відповіді. Більш детальну інформацію про життєвий цикл програмного продукту Skype for Business ви можете знайти на сайті Майкрософт.

Як підготуватися до переходу на Microsoft Teams?

Рано чи пізно, але Microsoft переведе всіх своїх старих клієнтів на Teams. Все ж нові отримують Microsoft Teams з придбанням Office 365 і Microsoft 365.

Навчальний центр «Мережні Технології» запустив новий авторизований курс MS-700T00 «Управління Microsoft Teams».

Даний курс буде корисний тим, хто:

  • хоче знати, що таке Microsoft Teams і як всі його компоненти працюють разом;
  • планує реалізувати управління, безпеку та відповідність до вимог для Microsoft Teams;
  • повинен підготувати середовище організації для розгортання Microsoft Teams;
  • має намір розгорнути програму та керувати командами;
  • повинен керувати й усувати неполадки комунікації в Microsoft Teams.
Навчальний центр «Мережні Технології» рекомендує не відкладати та пройти новий курс MS-700T00 «Управління Microsoft Teams» (найближча дата старту курсу - 25.08.2020). Забезпечте безболісний перехід на нові технології для вашої компанії та допоможіть організувати ефективну спільну роботу ваших команд.

Нагадуємо, що всі курси в НЦ «Мережні Технології» ви можете пройти очно у нас в офісі за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 48, 4 поверх, оф. 411 або ж у віддаленому форматі.