Нові курси для розробників-початківців | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Нові курси для розробників-початківців

Червень 17, 2021 курси
courses for developers

Ми хотіли б поділитися з вами чудовою новиною! У Навчальному центрі «Мережні Технології» відкривається Академія розробників та ІТ-спеціалістів, де будуть читатися курси з програмування й інших IT-напрямків з нуля.

Курси Академії «Мережні Технології» покликані допомогти всім охочим освоїти програмування, тестування або управління IT-проектами, і дати можливість зробити перші кроки в IT-кар'єрі. Серед нових напрямків курсів:

І це тільки початок, попереду відкриття ще нових і цікавих напрямків! Слідкуйте за новинами в нашому Facebook або підписуйтесь на розсилку.

У чому особливість нових курсів?

Студенти можуть проходити курси без відриву від роботи. Тобто навчання буде проходити у вечірній час і/або у вихідні 2-3 рази в тиждень.

Кожна з програм курсів розроблялася відповідно до вимог ІТ-ринку. Це означає, що студенти будуть знайомі з усіма останніми технологіями та змінами в обраній сфері.

Кому підходять курси?

Курси в першу чергу орієнтовані на вивчення з нуля та підготовку Junior фахівців.

Як довго триватимуть курси?

Залежно від обсягу матеріалу, тривалість курсів буде від 1,5 до 3 місяців. Так ви зможете отримати ту необхідну базу знань і засвоїти їх на практиці, щоб була можливість розвиватися далі.

Хто буде навчати?

Всі наші викладачі – це професійні інструктори, які вже не перший рік працюють у сфері ІТ і точно знають, що вам знадобиться для кращого засвоєння матеріалу, а також які знання вам точно знадобляться в роботі.


Рекомендуйте курси друзям/знайомим або реєструйтеся самі, вивчайте нові технології та ставайте крутим IT-фахівцем разом з Академією «Мережні Технології»! За додатковою інформацією звертайтеся до наших менеджерів.