Нові можливості Microsoft 365 Business | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Нові можливості Microsoft 365 Business

Січень 25, 2020 Microsoft 365 Business курси

Сучасний бізнес динамічний та складно організований. Навіть невеликі підприємства мають віддалені підрозділи та представництва або, наприклад, точки продажу, розміщені на великій території. У компаніях часто використовується праця мобільних та віддалених співробітників. Хмарні сервіси допомагають оптимізувати взаємодію всередині компаній, створювати співробітникам нові можливості для ефективної роботи та професійного зростання, об'єднувати фахівців в єдиний колектив, який злагоджено працює над вирішенням бізнес-завдань.

Хмарні додатки Microsoft 365 Business спрощують IT-інфраструктуру компанії та роблять надання IT-сервісів стабільним і безперервним, істотно поліпшують показники безпеки. Надається можливість роботи з класичними версіями офісного програмного забезпечення Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access та Publisher на персональних комп'ютерах, а також з web-версіями цих програмних продуктів. При цьому результати роботи на пристроях співробітників та в хмарі синхронізуються. На основі функціональності SharePoint в складі Microsoft 365 Business організовується ефективна робота з корпоративною інформацією, можливе створення внутрішніх та зовнішніх web-сайтів без залучення програмістів.

Рішення надає надійний поштовий сервіс для спільної роботи та організації комунікацій між співробітниками всередині компанії та з клієнтами. Програмні засоби для організації відеоконференцій допоможуть співробітникам проводити повноцінні наради, обговорювати завдання, здійснювати планування та працювати з документами так само просто, наче вони перебувають в одній кімнаті.

Бізнес працює там, де знаходяться клієнти. Мобільні співробітники, підключені до хмарного Microsoft 365 Business, можуть використовувати всі додатки та поштову службу Office 365, а також сховище даних OneDrive обсягом 1 Тб. Навіть перебуваючи в русі, вони повноцінно працюють з документами, зручно спілкуються з клієнтами і партнерами поштою, за допомогою програм обміну миттєвими повідомленнями, через аудіо та відеозв'язок. Зазначимо, що функціональність безпечного сховища OneDrive передбачає ще більш захищене «Приватне сховище», доступ до якого здійснюється через двофакторну авторизацію. У ньому користувачі можуть зберігати особливо важливі дані.

Багато компаній розуміють, що працювати з віддаленими співробітниками або фрілансерами вигідно. Хмарні додатки Microsoft для бізнесу надають їм такі ж зручні та безпечні програмні інструменти для роботи, як і офісним співробітникам. Безпечно працювати з ними можна також і на пристроях, які належать співробітникам.

У Microsoft 365 Business реалізований найкращий в галузі захист від шкідливих програм. Автоматичне комплексне впровадження політик безпеки на стаціонарних та мобільних робочих місцях, своєчасне встановлення оновлень програмного забезпечення підвищує безпеку роботи з сервісами. Шифрування даних на пристроях співробітників суттєво знижує ризик витоку даних.

У навчальному центрі «Мережні Технології» читають курси з ефективної роботи в Microsoft 365 Business співробітникам підприємств та організацій. Також надаються знання та навички адміністрування рішення, забезпечення інформаційної безпеки користувачів та захисту корпоративних даних. Програми курсів з Microsoft 365 створені за сучасними методиками та реалізуються у Навчальному центрі «Мережні Технології» за адресою: Україна, Київ, вулиця Дегтярівська, 48.