Нові курси з ІТ-безпеки від Microsoft | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Нові курси з ІТ-безпеки від Microsoft

Квітень 13, 2021 курси іт безпека microsoft
Microsoft security courses

Якщо ви шукали можливість зміцнити та розширити свої знання у сфері інформаційної безпеки, то нові авторизовані курси від Microsoft саме для вас. Серед нових курсів:

Курс триває всього один день, але за вивченням ви встигнете освоїти весь необхідний базовий матеріал про безпеку, відповідності та ідентифікації (SCI) в хмарних і схожих службах Microsoft.

Курс підійде вам, якщо ви цікавитеся впровадженням політик із захисту даних і шукаєте можливість зробити цей процес більш ефективним для вашої компанії. Тривалість курсу – 2 дні.

Курс підійде вам, якщо ви часто використовуєте у своїй практиці Azure AD для роботи з системами управління посвідченнями та доступами. Тривалість курсу – 4 дні.

Курс підійде вам, якщо ви часто працюєте з Microsoft Azure Sentinel, Microsoft 365 Defender, Azure Defender та іншими подібними продуктами. Навчання буде сконцентровано на боротьбі з кіберзагрозами за допомогою цих продуктів. Тривалість курсу – 4 дні.

Важливо розуміти, що:

  • Після закінчення одного з курсів ви зможете пройти профільний іспит і отримати сертифікацію від Microsoft.
  • Нове портфоліо курсів і сертифікації з інформаційної безпеки не замінить певні курси та сертифікацію груп Application & Infrastructure і Modern Workplace.
  • Курси також сконцентровані більше на посадах. Для порівняння можна взяти курси MS-500T00 «Управління безпекою в Microsoft 365» і SC-400T00 «Адміністратор захисту інформації Microsoft». Якщо перший курс тільки на чверть пов'язаний з цілями інформаційної безпеки, то другий повністю присвячений їм.
  • Сертифікація до цих курсів поки знаходиться в бета-версії. Це означає, що поки іспити даної сертифікації використовуються для тестування, збору даних і поправок для фінальної версії іспитів. Результати за іспит можна буде отримати після того, як вийде офіційна версія.

Для детальної консультації або для запису на нові курси звертайтеся до нашого менеджера. Навчальний центр «Мережні Технології» допоможе вам підібрати курс відповідно до потреб і створить всі необхідні умови для ефективного навчання.