Наші знання – це наша зброя! | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Наші знання – це наша зброя!

Квітень 13, 2022 курси академія

Народна мудрість говорить:

«З усіх скарбів знання є найціннішим, бо воно не може бути ні вкраденим, ні загубленим, ані знищеним»

Сьогодні ми як ніколи раніше розуміємо, наскільки мінливе та нестабільне сьогодення. В житті завжди відбуваються зміни, що можуть бути як позитивними, так і негативними. Та чи торкнуться нас ці зміни буде залежати тільки від нас самих, від нашої реакції та поведінки.

Тому, важливо бути готовим до непередбачуваних обставин та вміти адаптуватись до нових умов. А для цього ми маємо бути озброєними необхідними знаннями та навичками.

Часто ми замислюємось над тим, що нам бракує певних знань тільки тоді, коли з’являється нагальна потреба в них. Та ми настільки заклопотані, чи вважаємо що є важливіші речі за навчання, що відкладаємо його на потім, в кінець довгого списку справ. А коли виникає необхідність, то шкодуємо, що не займалися тим, що є дійсно важливим для нас.

Але ніколи не пізно розпочати навчання, тим самим інвестувавши в себе та у своє майбутнє.

Давно планували змінити роботу, та не вистачало сміливості, бо сфера в якій ви бажаєте працювати зовсім нова для вас? Чи хотіли записатися на курси та бракувало вільного часу через щоденну життєву рутину?

Ми пропонуємо не гаяти часу та зробити крок уперед, записавшись на IT курси. Чому саме IT?

IT-сфера є однією з найперспективніших для того, щоб за короткий проміжок часу здобути нові навички та вміння, які допоможуть швидко перекваліфікуватися та змінити роботу. Ця сфера зараз, як ніколи, потребує не тільки висококваліфікованих спеціалістів, яким під силу одночасне виконання складних різнопланових задач, але і спеціалістів-початківців: розробників та тестувальників.

Після закінчення IT курсів, ви зможете отримати омріяну роботу, чи змінити свою професію, стати світчером та отримати нову високооплачувану перспективну спеціальність в IT, у вас з’явиться можливість працювати віддалено, без прив’язки до постійного місця знаходження, перебуваючи в різних куточках світу.

Академія «Мережні Технології» запрошує разом починати жити в наших реаліях, починати продовжувати розвиватися чи освоювати нові професії.

Знання, отримані під час навчання в нашому навчальному центрі, допоможуть вам краще реагувати на виклики завтрашнього дня.

Отримання нової професії це завжди складно, але коли як не зараз?!

Навчальний центр відкрив набір груп на курси:

Звертайтесь і ми будемо раді допомогти з вибором курсу.