Серія навчальних відео «Python та API: майстер-клас для початківців!» | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Серія навчальних відео «Python та API: майстер-клас для початківців!»

Квітень 11, 2023 Python програмування

Актуальність питання автоматизації є постійною, бо хто не зацікавлений в тому, щоб процес виконання рутинних задач був швидшим? 😉

Значно полегшити та автоматизувати бізнес-процеси може використання API. Адже API дозволяє зв'язувати різні додатки та програми, щоб обмінюватись даними та взаємодіяти між собою.

Ми підготували серію навчальних відео, в яких інструктор детально показує процес створення API мовою Python.

Ми покажемо, як налаштувати API, які інструменти Python використовувати та як підключити зовнішні сервіси до власного API. Ці відеоінструкції допоможуть Вам зрозуміти, як автоматизувати рутинні завдання та підвищити продуктивність своєї компанії.

Кому цікаве створення REST API ?

  1. Розробникам програмного забезпечення, які створюють додатки та сервіси й хочуть забезпечити доступ до своїх даних та функцій іншим додаткам або користувачам через відкритий інтерфейс.
  2. Компаніям, що надають сервіси, які хочуть надати доступ до своїх функцій та даних розробникам, щоб вони могли інтегрувати їх у свої додатки.
  3. Аналітикам даних, які хочуть зібрати дані з різних джерел і обробити їх для аналізу та створення звітів.
  4. Веб-дизайнерам, які хочуть створити веб-сайт, що інтегрується з різними сервісами та додатками.

Спікер: Василь Коломієць, інструктор курсів: Python: програмування з нуля та Просунуте програмування. Python для автоматизації

Серія відео "Python та API: майстер-клас для початківців!"