Безкоштовне навчання за програмою Software Assurance | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Безкоштовне навчання за програмою Software Assurance

Жовтень 07, 2019 software assurance microsoft
Бесплатное обучение в УЦ Сетевые Технологии по программе Software Assurance

Якщо Ваша компанія придбала Software Assurance для продуктів Microsoft, Навчальний центр «Мережні Технології» запрошує Вас скористатися можливістю пройти безкоштовне навчання в нашому тренінговому центрі!

Для проходження навчання безкоштовно потрібно скористатися спеціальними ваучерами Training Vouchers. Кожний ваучер надає право на визначену кількість днів навчання, яка залежить від кількості ліцензій Software Assurance. Докладніше про це читайте на сайті Microsoft).

Навчання може здійснюватися з будь-яких продуктів Microsoft незалежно від того, на які продукти придбані ліцензії Software Assurance!

Навчальний центр «Мережні Технології» рекомендує Вашій компанії найближчим часом перевірити наявність ваучерів на безкоштовне навчання та подати заявку на тренінг!

Як пройти навчання за ваучерами Software Assurance

Для того щоб навчатися на потрібних курсах, оптимально спланувати порядок навчання та дати курсів, ми рекомендуємо наступне:

  1. Відвідати Volume Licensing Service Center (VLSC) на сайті Microsoft та перевірити доступну кількість днів навчання за ваучерами Software Assurance.
  2. Після цього відвідати сайт Навчального центру «Мережні Технології» та обрати доступний курс із повного списку курсів Microsoft або обрати найближчий тренінг з розкладу на найближчі кілька місяців. У разі, якщо Ви не можете вибрати потрібний курс, будь ласка, зверніться, до консультантів Навчального центру.
  3. Потім необхідно погодити обраний Вами курс, кількість учасників та дату його проходження з Навчальним центром «Мережні Технології». Зробити це можна за телефоном +380 (44) 390-73-35, електронною поштою ntedutechexpert.ua або через Skype (ec.nt.ua),
  4. Після погодження організаційних моментів потрібно відвідати сайт Microsoft та активувати необхідну кількість ваучерів згідно з всіма обраними параметрами. Результатом цього кроку повинні стати активовані ваучери.
  5. Отримані ваучери потрібно направити до Навчального центру «Мережні Технології» за зазначеними контактами.
  6. Найцікавіший крок - навчання на курсах, які замовляли, у кращих викладачів України з продуктів та технологій Microsoft!

З детальною інформацією про умови активації та використання ваучерів, а також необхідну кількість ліцензій Ви можете ознайомитися на сайті компанії Microsoft.


Послуги планування впровадження в рамках програми Microsoft Software Assurance (xDPS)

Deployment Planning Services — перевага програми Software Assurance для клієнтів корпорації Microsoft. Завдяки xDPS-впровадженню замовники можуть підвищити ефективність роботи своєї інфраструктури. Ця послуга надається безкоштовно, як перевага програми Software Assurance. Замовники отримують ваучери корпорації Microsoft, які можуть бути використані для оплати послуг компанії TechExpert з розробки та надання плану розгортання. Докладніше ➜


Наш Навчальний центр гарантує високий рівень навчання, який забезпечує ефективну підготовку до сертифікаційних іспитів. Навчання здійснюють сертифіковані викладачі Microsoft за офіційними навчальними матеріалами Microsoft Official Curriculum.

Подати заявку на навчання та поставити запитання можна у нас на сайті, за телефоном(044) 390-73-35 або електронною поштою ntedutechexpert.ua. Наші консультанти нададуть відповіді на всі Ваші запитання та підкажуть, коли можна здійснити навчання, якщо курс поки що не запланований у розкладі.

НЦ «Мережні Технології» запрошує фахівців пройти авторизоване навчання та якісно підготуватися до іспитів.

Повний перелік курсів Microsoft

Розклад Навчального центру