Можливості Microsoft 365 | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Можливості Microsoft 365

Квітень 06, 2020 microsoft Microsoft 365 Business
Компания Microsoft объявляет, что 21 апреля 2020 программный пакет Office 365 становится Microsoft 365.

Компанія Microsoft оголошує, що 21 квітня 2020 року програмний пакет Office 365 стає Microsoft 365.

Бізнес вже давно отримав можливість оцінити всі переваги комплексного хмарного рішення Microsoft 365. А для домашніх користувачів програмний комплекс Microsoft 365, напевно, є новим продуктом.

Що таке Microsoft 365, які програми входять у його склад та які переваги використання на домашніх комп’ютерах та мобільних пристроях?

Оцініть всі можливості преміум-версії програм Office: програми доступні як з ПК, так і з мобільних пристроїв на iOS чи Android.

Захист та надійність на вищому рівні: автоматичне резервне копіювання, хмарне сховище 1Тб на користувача, сейф OneDrive для найконфіденційніших та найважливіших даних.

Ціна для домашніх користувачів  - $6,99 на місяць за одного користувача, проте є  сімейна підписка (до 6 користувачів)  - $9,99 на місяць, відповідно.

 

І ще кілька цікавих фішок, які анонсував Microsoft:

  • Швидкий Skype. У програмі Skype для швидкої організації відео зустрічей з’явиться функція «Збори».
  • Сімейний Teams. Програма Teams з бізнес рішення для командної роботи, організації конференцій та вебінарів розшириться і до рішення, корисного для сім’ї,  з новим режимом «Сім’я»  - плануйте, спілкуйтесь, обмінюйтесь інформацією у сімейному колі.
  • Більш безпечний Edge. Microsoft доповнить функціонал свого браузеру перевіркою небезпечних паролів по базі витоку даних. Також з’явиться новий режим читання з можливістю редагування тексту та «розумне копіювання» - тепер дані, що копіюються з браузеру будуть вставлятись у документ змінюючись під форматування документу.
  • Новий додаток Family Safety. Керуйте екранним часом та часом онлайн своїх дітей, будьте в курсі переміщення ваших рідних разом з новим сімейним додатком.
  • Вдосконалений Word. Система перевірки Editor стане кращою, тепер перевіряти можна не тільки граматику, а і стилістику тексту. Проте даний функціонал буде доступний на англійській мові.
  • Розумний PowerPoint. Нова функція розумного асистенту допоможе ефективно провести презентацію - зробити акцент чи паузу.
  • Інтегрований Excel. В програмі Excel для керування фінансами з’явиться інтеграція з Microsoft Money. Тепер банківський рахунок можна напряму підключити до таблиці, проте ця функція буде доступна тільки на території США.