Сертифікація в Pearson VUE на базі центру TechExpert | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Сертифікація в Pearson VUE на базі центру TechExpert

Pearson VUE Authorized Test Center Select

Ви плануєте складати іспит у тестовому центрі «TechExpert», але до цього ще ніколи не складали? Ми підготували для вас відповіді на найчастіші запитання кандидатів.

Тестовий центр «TechExpert» – офіційний партнер Pearson VUE зі статусом Authorized Test Center Select. Тут ви можете пройти сертифікацію Microsoft та Linux, скласти GMAT та профільні сертифікації. Тестовий центр «TechExpert» – це тестовий майданчик, що відповідає всім міжнародним вимогам тестування. Реєстрація на іспит та оплата здійснюється самим кандидатом на сайті Pearson VUE.

Як зареєструватися на іспит в тестовому центрі «TechExpert»?

Дізнатись інформацію щодо реєстрації на необхідний вам іспит можна на сайті Pearsonvue.com, де представлено більше тисячі іспитів з різноманітних напрямків. Вибравши вкладку For test takers, скористайтесь рядком пошуку для введення назви іспиту або списком від А до Я, щоб перейти на домашню сторінку організації, що розробила тестування. На сторінці розробника іспиту завжди розміщується вичерпна інформація, корисна для кандидатів на тестування. Звідти можна дізнатись про доступні іспити, зареєструватись на іспит, перенести або скасувати його, знайти тестовий центр поблизу, визначити, чи можете ви скласти іспит в Інтернеті, знайти специфічні для програми правила, знайти контакти служби підтримки клієнтів, а також матеріали для підготовки до іспитів.

Де я можу знайти інформацію про свій іспит?

Кожен іспит має свої нюанси, з якими кандидатам на тестування варто ознайомитись заздалегідь. Багато організацій-розробників іспитів на своїй сторінці викладають всю необхідну кандидатам інформацію, наприклад інструкцію щодо проходження іспиту, в якій є інформація про структуру та формат іспиту, які питання розглядатимуться та багато іншого. Також можна дізнатись чи є додаткові вимоги, яким має відповідати кандидат для реєстрації на іспит.

Сторінки організацій-розробників іспитів:

Як відбувається процес реєстрації на іспит? Як можна дізнатися, чи реєстрація пройшла успішно?

Реєстрація на іспит проводиться кандидатами самостійно та проходить в онлайн-режимі через сайт Pearsonvue.com. Після реєстрації на ваш e-mail буде відправлено лист з підтвердженням успішної реєстрації на іспит (якщо листа немає, перевірте, будь ласка, папку зі спамом). Також інформація щодо запланованого іспиту буде відображатись у вашому особистому кабінеті.

Як оплатити іспит?

Оплата за тестування проводиться в online-режимі під час реєстрації на іспит на сайті Pearson VUE. Оплата проводиться одноразово, в тестовому центрі доплачувати нічого не потрібно.

В які дні проходить тестування та чи можна обрати дату іспиту самостійно?

В процесі реєстрації на іспит кандидат самостійно обирає дату тестування із доступних на вибір.

Чи можна перенести або скасувати іспит?

Перенести або скасувати іспит можна через сайт Pearsonvue.com. Зверніть, будь ласка, увагу, що за ці, та деякі інші послуги може братися плата, яка залежить від організації-розробника тестування. Тому, ми радимо завчасно переносити або скасовувати іспит.

Які документи потрібно мати для реєстрації?

Список документів необхідних для складання іспиту ви можете знайти або на сайті організації-розробника іспиту або в листі, надісланому на вашу електронну адресу після реєстрації. Зверніть увагу, що документи мають бути оригіналами, не фотокопією чи ксерокопією, і не в електронному вигляді.

Що можна брати з собою в тестову кімнату?

Всі особисті речі кандидатів під час проходження тестування знаходяться в спеціальних індивідуальних шафках, які закриваються на ключ. Проносити їжу та напої, як і інші особисті речі, окрім документа та ключа від шафки, в тестову кімнату заборонено правилами. Можна скористатися їжею та напоями тільки під час перерви, якщо вона передбачена тестуванням.

Як проходить процес тестування в тестовому центрі «TechExpert»?

Кандидати повинні прибути до тестового центру в день іспиту за 30 хвилин до його початку для реєстрації. При собі потрібно мати документи, що засвідчують особистість. Від прибуття до тестового центру до отримання результатів тестування, на кожному етапі, вас супроводжуватиме адміністратор.

Чи є можливість підготуватися до іспиту в тестовому центрі «TechExpert»?

Тестовий центр «TechExpert» працює на базі Навчального центру «Мережні Технології», який проводить підготовку фахівців різноманітних напрямків. В навчальному центрі є можливість пройти курси з підготовки до тестування: Microsoft, MOS, LPI, IPMA, PMI, IBM, Cisco, HPE. За детальною інформацією звертайтесь поштою ntedutechexpert.ua або за телефоном +380 (44) 390 73 35.

Мені може знадобитись підтримка рідних та друзів. Де вони можуть зачекати на мене під час іспиту?

У тестовому центрі можуть перебувати тільки кандидати на тестування. Інші відвідувачі мають змогу зачекати на кандидата у затишному кафе на першому поверсі бізнес-центру, в якому розташований тестовий центр.

Як знайти тестовий центр «Techexpert»?

Знайти наш тестовий центр дуже легко. Інформація про місцезнаходження викладена за посиланням.


Залишилися запитання? Звертайтеся за телефоном +380 (44) 390 73 35 або напишіть нам на пошту ntedutechexpert.ua.