Продовжуємо роботу НЦ | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Продовжуємо роботу НЦ

Березень 14, 2022 академія курси

Вітаємо, шановні друзі та колеги!

Незважаючи на російську агресію та воєнний стан в Україні, компанія TechExpert продовжує працювати. Як і раніше, ми надаємо якісні ІТ-послуги і готові реалізовувати проекти вчасно, згідно з обставинами проводимо гнучку політику ціноутворення та, за необхідності, пропонуємо можливості відтермінування оплат, знижки на соціально значущі проекти. Силовим структурам та організаціям, які безпосередньо працюють на перемогу, ми надаємо безкоштовні сервіси. Також ми готові брати участь у соціально важливих проектах держави. Для нас важливо, щоб економіка нашої країни працювала, люди заробляли гроші, тим самим підтримували себе, своїх близьких, країну і народ. Тому ми вносимо свій посильний внесок і звертаємось із закликом до вітчизняних та зарубіжних партнерів підключатися та створювати міцну основу для перемоги сил Добра та Свободи.

Як і раніше, ми розробляємо, удосконалюємо і підтримуємо рішення, в чому маємо великий досвід:

Також нагадуємо, що частиною бізнесу нашої компанії є Департамент інфраструктурних рішень, за допомогою якого ми можемо налаштувати платформу і розмістити ваше рішення в надійних дата-центрах Польщі, де ваші дані будуть у повній безпеці. В умовах тимчасової економічної та військово-політичної нестабільності в країні ми готові здійснити перенесення  вашої інфраструктури та програмних рішень на сервери Microsoft.

Наразі актуальними є наступні послуги, які ми вам пропонуємо:

Наш Навчальний центр «Мережні Технології» може дистанційно провести навчання по роботі з бізнес продуктами Microsoft, а також організувати курси розробки практично на будь-якій мові програмування. Зокрема, навчальний центр пропонує:

  • Технічне навчання за технологіями Microsoft, Linux, VMware 
  • Бізнес-тренінги за методологіями ITIL, PMBOK, Scrum, Cobit 
  • Тренінги для бізнес-користувачів з Microsoft Office 365 
  • Курси програмування з різних мов. 

Бажаємо вам успіху і безпеки! Слава Україні!