Строки дії ваучерів Software Assurance завершуються | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Строки дії ваучерів Software Assurance завершуються

Червень 19, 2020 microsoft software assurance

До уваги, компаній, що мають ваучери на навчальні курси Microsoft за програмою Software Assurance. Хочемо нагадати, що всі ваучери мають строки завершення, найближча дата 30 червня 2020 року.

Навчальний центр «Мережні Технології» рекомендує якнайскоріше перевірити строки дії ваучерів вашої компанії та замовити навчання поки вони - активні.

Перевірити інформацію щодо ваучерів вашої компанії та строків їх дії ви можете у розділі Volume Licensing Service Center (VLSC) на сайті Microsoft. Там ви можете перевірити доступну кількість днів навчання за ваучерами Software Assurance та строк їх дії.

Нагадуємо, що Навчальний центр «Мережні Технології» є авторизованим партнером компанії Microsoft і проводить навчання в рамках програми Software Assurance.

Також, нагадуємо, що програма Software Assurance зазнала змін та буде скасована найближчим часом.

Не гайте часу та використовуйте ваучери на навчання поки вони діють!


Наш Навчальний центр гарантує високий рівень навчання, який забезпечує ефективну підготовку до сертифікаційних іспитів. Навчання здійснюють сертифіковані викладачі Microsoft за офіційними навчальними матеріалами Microsoft Official Curriculum.

Подати заявку на навчання та поставити запитання можна у нас на сайті, за телефоном (044) 390-73-35 або електронною поштою ntedutechexpert.ua. Наші консультанти нададуть відповіді на всі Ваші запитання та підкажуть, коли можна здійснити навчання, якщо курс поки що не запланований у розкладі.

НЦ «Мережні Технології» запрошує фахівців пройти авторизоване навчання та якісно підготуватися до іспитів.

Повний перелік курсів Microsoft

Розклад Навчального центру