Тестовому центру TechExpert 21 рік! | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Тестовому центру TechExpert 21 рік!

Серпень 31, 2020 іспити Certiport Pearson VUE

Тестовому центру TechExpert 21 рік!

30 серпня тестовий центр «TechExpert» відзначив свій День народження!

21 рік - солідний термін для авторизованого тестового центру, який говорить про незмінно високу якість послуг, що надаються, комфортних умовах і професіоналізмі людей, які тут працюють. У цей святковий день від щирого серця бажаємо колективу тестового центру міцного здоров'я, щастя, невичерпного ентузіазму, удачі у всіх починаннях і подальших успіхів у великій та важливій справі. А тим, хто здає іспити у нас, бажаємо йти впевнено по життю, досягати нових висот у своїй професійній діяльності і, звичайно ж, успішної здачі іспитів!

З 1999 року тестовий центр «TechExpert» є офіційним партнером Pearson VUE® Authorized Test Center Select і Certiport Authorized Testing Center.

Тут ви можете скласти іспити Microsoft для IT-фахівців та MOS для користувачів, пройти сертифікацію Microsoft та Linux, скласти GMAT, а також інші профільні сертифікації. Тестовий центр «TechExpert» - це тестовий майданчик, яка відповідає всім міжнародним вимогам тестування.

Ми взяли інтерв'ю у директора тестового центру «TechExpert», Тетяни Сас, яка розповіла нам про історію створення та діяльність ТЦ.

 

- Тетяно, розкажіть нам, з чого почалася історія тестового центру?

У 1997 році ми відкрили навчальний центр «Мережні Технології» компанії TechExpert, який надає послуги в сфері навчання IT-фахівців. За пару років успішної роботи зі студентами, ми дізналися, що у слухачів курсів є нагальна потреба не тільки в навчанні, а й у складанні сертифікованих іспитів за обраними напрямками і в отриманні сертифікату міжнародного зразка.

Ми вивчили перелік сертифікованих тестових центрів і зупинили свій вибір на компанії Virtual University Enterprises (VUE), зараз Pearson VUE, з якої почали успішно співпрацювати з 1999 року.

Для отримання дозволу на проведення сертифікованих іспитів, ми пройшли всі етапи і узгодження:

  • Підготовка приміщення з дотриманням всіх вимог безпеки.
  • Встановлення програмного забезпечення.
  • Складання іспиту адміністраторами ТЦ на знання процедур та правил.
  • І, ура, успішне проведення першого іспиту!

 

- Як змінився тестовий центр з 1999 року? Які зміни відбулися в умовах складання іспитів?

Кожен наш кандидат може бути впевненим, що час, зусилля і кошти, вкладені в підготовку до складання іспиту, були витрачені не дарма і принесуть йому певний результат, а ми всіма силами намагаємося забезпечити комфортні умови для проходження тестування.

За роки нашої роботи змінювалися технології, формат тестових завдань, використовувалися різні віддалені лабораторні майданчики, але питання безпеки завжди залишалися в пріоритеті:

  1. Використання біометричного обладнання - сканування долоні, цифровий підпис, відеозапис протягом усього іспиту (всі ці технології дозволяють ідентифікувати кандидатів, навіть якщо на іспит приходять близнюки, у нас було і таке).
  2. Перехід з 2017 року на хмарні технології, що дозволило ТЦ: бути гнучким, масштабованим і швидко збільшувати кількість робочих місць при необхідності; підтримувати стабільність роботи; уникнути необхідності в додатковому серверному обладнанні.

- Як ви отримали статус Pearson VUE® Authorized Test Center Select? Розкажіть докладніше.

За якісне надання послуг у 2005 році нашому тестовому центру було запропоновано підвищити свій рівень завдяки виконанню додаткових умов з безпеки. Ми успішно з цим впоралися і отримали статус Select, що дозволило приймати іспити рівня Professional, зокрема, з січня 2006 року вперше в Україні в нашому тестовому центрі став доступний для складання іспит GMAT (необхідний для вступу до бізнес-школи). 

 

- Тетяно, а в чому секрет такого тривалого партнерства з Pearson VUE і Certiport?

Секрет нашого багаторічного партнерства простий - це злагоджена робота всіх зацікавлених сторін. У кандидатів є потреба в отриманні сертифікації і розуміння, наскільки важливо дотримуватися правил проведення тестування, з нашого боку є можливість і бажання надавати якісний сервіс з прийому іспитів, з боку тестового центру - підтримувати професійну роботу наших адміністраторів за допомогою:

  • Простої і універсальної платформи для проведення іспитів.
  • Професійного керівництва і матеріалів, які дозволяють знайти адміністратору відповіді на будь-яке питання.
  • Доступної технічної підтримки.

 

- 2020 рік став непростим для навчальних і тестових центрів. Як ви справлялися з труднощами в цей період?

Події 2020 року внесли корективи в нашу роботу, але ми впоралися з непростими умовами нинішніх реалій.

Зараз наші вендори пропонують на вибір:

  • Скласти іспити онлайн, не виходячи з дому. У цьому випадку кандидату не потрібно нікуди їхати, але необхідно самостійно подбати про відповідні вимоги до приміщення, програмного забезпечення, відеозв'язку.
  • Скласти іспит в тестовому центрі, де всі питання організації іспиту будуть на боці ТЦ. Адміністратор ТЦ докладно розповість про правила, виконає реєстраційні дії, і кандидат зможе сконцентруватися безпосередньо на складанні самого іспиту.

 

- Які іспити доступні для складання в тестовому центрі TechExpert?

Загальний список величезний і дуже різноманітний, це іспити для: 

  1. IT-фахівців за напрямом підготовки MicrosoftLinux, Cisco, HP, AWS, Oracle, Juniper.
  2. Медичного персоналу: Department of Health Abu Dhabi (DOH) ExaminationsNursing and Midwifery Council (NMC), Federation of Royal Colleges of Physicians of the UK (RCP).
  3. Спортивних інструкторів NSCA (National Strength and Conditioning Association).
  4. Менеджерів по роботі з персоналом HR Certification Institute (HRCI).
  5. Аудиторів Institute of Internal Auditors (IIA).
  6. Юристів National Admission Test for Law (LNAT).
  7. Протидії корупції Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists (ACAMS).
  8. У авторизованому тестовому центрі Certiport ви можете скласти іспити з Microsoft Office і отримати сертификацію MOS.

І цей перелік ще можна продовжувати. Іноді тільки після запиту від кандидата ми можемо дізнатися, скільки цікавих іспитів представлено для складання в нашому тестовому центрі.

 

- Яка тривалість іспитів?

Тривалість становить приблизно 50 хвилин для іспиту Microsoft Office, коли за такий короткий час необхідно створити кілька проектів в обраному додатку. Для іспитів з Project Management Institute (PMI) тривалість складає до 4,5 годин, а для деяких медичних іспитів до 6 годин. При цьому іспити можуть включати як заплановані, так і незаплановані перерви, на яких можна відпочити і підкріпитися смачним печивом в холі TechExpert. 

 

- Тетяно, дайте практичну пораду, як кандидату сконцентруватися на складанні іспиту?

Ми розуміємо, наскільки важлива атмосфера для успішного складання іспиту. Наші адміністратори завжди готові підтримати, розповісти правила до найдрібніших деталей, знайти потрібні слова і підбадьорити, але в питаннях дотримання правил - ми безкомпромісні: списати не вийде. Створена атмосфера і умови складання іспиту грають важливу роль для обрання нашого тестового центру. Ви зможете сконцентруватися тільки на своїй меті - успішному складанні іспиту, а всі інші організаційні процедури виконає адміністрація ТЦ.

Якщо ви плануєте здавати іспит в тестовому центрі «TechExpert», то можете знайти відповіді на найбільш поширені питання кандидатів по сертифікації в Pearson VUE і сертифікації в Certiport на базі центру TechExpert.


Проконсультуватися і отримати докладну інформацію з сертифікаційних іспитів ви можете у менеджерів нашого Навчального центру за тел. +38(044) 390 73 35 або за e-mail ntedutechexpert.ua.