Навчальний центр «Мережні Технології» у 2019 році | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Навчальний центр «Мережні Технології» у 2019 році

Минулий 2019 рік був для Навчального центру «Мережні Технології» сповненим продуктивної роботи та цікавих проектів. Успіх легко вимірюється за допомогою чисельних показників. Так, станом на 1 січня 2020 року у Навчальному центрі «Мережні Технології» 38810 слухачів навчалися на 7068 курсах та спромоглися скласти 9910 сертифікаційних тестів та іспитів. Наші навчальні програми випереджають потреби слухачів у IT-навчанні. Ми створили цікаві ексклюзивні курси, які є специфічними для окремих видів IT-діяльності або поєднують знання суміжних технологій, та регулярно актуалізуємо курси з найпоширеніших мов програмування Java, JavaScript, Pyton. Знання оновлених релізів мов, додаткових бібліотек та модулів надають розробникам нові можливості.

У 2019 році у Навчальному центрі «Мережні Технології», який працює під егідою компанії «ТехЕксперт», продовжили роботу Pearson VUE® Authorized Test Center Select та Certiport Authorized Testing Center. А отже ми продовжували забезпечувати найкращі умови для складання сертифікаційних іспитів та тестування з продуктів компаній, світових лідерів ІТ-індустрії. Повідомляємо, що у 2019 році найбільший попит мали послуги role-based сертифікації за продуктами компанії Microsoft, а також сертифікації Microsoft Office Specialist, здійснення сертифікаційних іспитів Linux Professional Institute та послуги з навчання та сертифікації проектних менеджерів. Тільки в нашому навчальному центрі можна скласти сертифікаційний тест GMAT, він є обов'язковим для тих, хто бажає навчатися за програмами MBA. Додатково зазначимо, що підготуватися до іспитів нашим слухачам допомагає система корпоративного навчання та тестування NTExpert. Її почали ефективно використовувати саме в минулому році.

Наш особливий проект, створення та розширення функціональності Особистого кабінету. За задумом, Особистий кабінет повинен стати єдиною зручною платформою для роботи зі слухачами центру «Мережні Технології» та клієнтами компанії «ТехЕксперт», у тісній співпраці з якою працює Навчальний центр. Особистий кабінет супроводжує навчальний процес слухачів. Тут наводиться розклад та вартість навчання за всіма курсами, здійснюється обов’язкова післятренінгова підтримка. Особистий кабінет підтримує сертифікат слухача в електронному вигляді. Його можна буде завантажити навіть після успішного завершення навчання. Електронні сертифікати мають суттєво більше переваг, якщо порівнювати з паперовими. А ще в Особистому кабінеті можна замовити віртуальні обчислювальні ресурси, зокрема, для тестування, отримати технічну підтримку або консультацію.

Також в минулому році ми створили новий сайт Навчального центру «Мережні Технології», він став зручним способом спілкування зі слухачами, викладачами та клієнтами. На ньому публікується інформація про акційні пропозиції, знижки та нові навчальні програми. Наш колектив разом працює над інформаційним наповненням сайту. Ми переконуємося, що експертні думки викладачів навчального центру про події на ринку інформаційних технологій та IT-освіти завжди викликають велику зацікавленість IT-фахівців. Також ми працюємо над оптимізацією сайту для пошукових сервісів та робимо його зручним для користувачів та відвідувачів. Ще один важливий напрям роботи, на сторінки нашого сайту привертається велика аудиторія з соціальних мереж.

Минулий 2019 рік визначив напрями розвитку Навчального центру «Мережні Технології» на майбутнє. Плануємо продовжити роботу над сайтом компанії та мріємо перетворити його у потужний інформаційний ресурс з цікавими навчальними програмами та експертними оглядами визначних подій на ринку інформаційних технологій. Функціональність Особистого кабінету буде надалі розширюватися, всі взаємодії з наявними клієнтами щодо продуктів та послуг Навчального центра «Мережні Технології» та компанії «ТехЕксперт» будуть будуватися саме на цій платформі. Адже це зручно для користувачів, а компанія так зможе забезпечити омніканальність у співпраці з клієнтами. Ми будемо й надалі створювати нові, авторські навчальні програми, це забезпечить нашим слухачам додаткові переваги на ринку праці та нові кар'єрні можливості.