Скасування курсів Microsoft по ВСІХ наземних сервісах | nt.ua

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Скасування курсів Microsoft по ВСІХ наземних сервісах

Жовтень 07, 2021 курси microsoft

Список курсів включає наступні категорії:

 

Яка причина скасування курсів?

Компанія Microsoft прагне відповідати сучасним тенденціям у сфері ІТ-технологій для того, щоб забезпечити фахівців необхідними знаннями та навичками для роботи з рішеннями, продуктами й технологіями, що розробляє компанія. Тому Microsoft регулярно переглядає діючі курси, щоб оцінити наскільки вони актуальні. Це дає можливість зрозуміти, які з курсів потрібно оновити або скасувати.

Чи можна пройти курс після його скасування?

Після скасування курсу, курс вважається недійсним, і ви не зможете пройти авторизоване навчання та отримати сертифікат Microsoft. Якщо ви плануєте навчання по наземним сервісам, то слід запланувати курс і пройти його до кінця грудня 2021 року.

Чи будуть проводитись курси за даними напрямками в НЦ «Мережні Технології»?

Ряд курсів з наземних технологій, які ще активно використовують компанії, скасовані компанією Майкрософт. У зв'язку з цим навчальний центр переробив найпопулярніші напрямки й пропонує їх в авторському виконанні (код NT). Є також ряд курсів, які наразі не представлені в авторському вигляді, і якщо вам потрібен саме такий курс, просимо звертатись до наших менеджерок за більш детальною інформацією.

Зверніть увагу, що наразі компанія Microsoft займається розвитком хмарних технологій та рішень (наприклад Azure і Microsoft 365), і інтенсивно розробляє відповідні курси й сертифікації.

Тепер, спеціалісти, що працюють з локальною інфраструктурою, мають бути ознайомлені, та вміти працювати як з хмарою, так і мультихмарою, а також з гібридною інфраструктурою.

Програми деяких курсів все ще включають інформацію по наземним сервісам, проте тільки як частину хмари чи гібридної інфраструктури (наприклад Exchange Online, SharePoint Online)

Приклад:

Microsoft розробила нову сертифікацію та курси для адміністраторів, що працюють з Windows Server як локально, так і в гібридній інфраструктурі.

Сертифікація Windows Server Hybrid Administrator Associate

ІТ-професіонали, які працюють з локальною інфраструктурою, а також з хмарою Microsoft, тепер мають пройти сертифікацію, щоб підтвердити свій досвід налаштування й адміністрування Windows Server в обох середовищах.

Нова сертифікація використовує більш цілеспрямований підхід до іспитів, які вимагають знання розгортання традиційних компонентів інфраструктури та їх еквівалентів Microsoft Azure.

Кандидати на сертифікацію Windows Server Hybrid Administrator Associate повинні вміти розгортати та керувати хмарними службами, що використовуються в центрі обробки даних, і робочими навантаженнями інфраструктури як послуги (IaaS), які використовуються в Azure для різних хмарних завдань, таких як зберігання або балансування навантаження.

Кандидати повинні будуть скласти два екзамени, щоб отримати дану сертифікацію:

AZ-800: Адміністрування основної гібридної інфраструктури Windows Server

Екзамен зосереджується на основах адміністрування Windows Server: віртуалізації та контейнеризації, керуванні сховищем та файловими службами, мережі та Active Directory.

AZ-801: Налаштування Windows Server Hybrid Advanced Services

Екзамен охоплює більш складні теми, які стосуються аварійного відновлення, високої доступності, міграції, моніторингу, безпеки та усунення несправностей.

Комплексна програма Windows Server Hybrid Administrator

Щоб ви з легкістю отримали цю сертифікацію, ми розробили комплексну програму підготовки Windows Server Hybrid Administrator, у вартість якої входить навчання на авторизованих курсах Microsoft, підготовка до складання та складання необхідних іспитів.

Програма включає:

  • навчання на 2-х авторизованих курсах Microsoft:

Курс AZ-800T00 Адміністрування основної гібридної інфраструктури Windows Server

Курс AZ-801T00 Налаштування додаткових служб для гібридного середовища з Windows Server

  • сертифікацію, а саме 2 іспити: AZ-800 та AZ-801

Інформація відредагована 13.07.22

Ознайомитись з розкладом курсів можна відвідавши сторінку:  Розклад. Щоб отримати більш детальну інформацію зв'яжіться з нами й наш менеджер проконсультує щодо курсів і відповість на питання.